Com sincronitzar l’horari de TourTask amb Google Calendar
Mostreu les vostres feines, o tot el calendari d’operacions, al vostre Google Calendar. Cada persona connecta el seu propi compte de Google, i TourTask manté els esdeveniments al dia.
Connecteu Google Calendar
- 1
Obriu la configuració
Feu clic a la icona del compte, a dalt a la dreta, al costat del vostre nom, i trieu Configuració.
- 2
Trieu què cal sincronitzar
A la targeta Google Calendar, trieu Què cal sincronitzar i Sincronitza a (vegeu més avall).
- 3
Connecteu el compte
Feu clic a Connecta Google Calendar i autoritzeu TourTask al vostre compte de Google. Després tornareu a la pàgina Configuració.
Què cal sincronitzar i on
Què cal sincronitzar:
- Les meves assignacions: les activitats en què treballeu vós o els vostres vehicles. L’opció habitual per a guies i conductors.
- Calendari d’operacions: totes les activitats de l’empresa, per al personal que pot obrir el calendari d’operacions.
Sincronitza a:
- Calendari principal: el vostre propi calendari de Google.
- Un calendari de TourTask per a aquesta empresa: un calendari a part, al qual podeu donar un color o que podeu amagar a Google Calendar. Els esdeveniments hi van si no trieu una altra opció.
- Un calendari de TourTask per a totes les vostres empreses: un sol calendari per a totes les empreses de TourTask per a les quals treballeu.
Podeu canviar totes dues opcions quan vulgueu: els esdeveniments futurs es mouen segons el que trieu. Si trieu Calendari principal, Google us torna a demanar permís.
Què apareix a Google Calendar
Cada activitat és un esdeveniment a la seva hora real: el tour, el nombre de passatgers, els guies i vehicles, l’allotjament o el punt de recollida, les notes de la reserva i un enllaç per tornar a TourTask. Una activitat sense hora és un esdeveniment de tot el dia. Les dades de contacte dels clients no s’hi inclouen mai.
Les reserves noves i els canvis apareixen en un minut, més o menys. Una feina que us ofereixen en una oferta de feina apareix quan ja és vostra.
Les notes a Google Calendar
Al calendari d’operacions o a El meu calendari, una nota amb Hora ofereix Mostra al meu Google Calendar. Activeu-ho i la nota apareix al vostre Google Calendar a aquella hora, amb una durada d’una hora. Només va al calendari de la persona que l’ha escrita.
Poseu en pausa o desconnecteu
- Sincronització activada posa la sincronització en pausa i la torna a activar.
- Desconnecta elimina tots els esdeveniments que TourTask ha creat al vostre Google Calendar, també els passats, i el calendari d’aquesta empresa.
- Torna a connectar apareix quan Google necessita que us torneu a connectar, i Repara, quan el calendari de TourTask s’ha eliminat a Google.
Preguntes freqüents
Canvieu-lo a TourTask. Cada nit, TourTask restableix els esdeveniments que s’han canviat o eliminat a Google, i Sincronitza ara ho fa a l’instant.
No. Cada persona connecta el seu propi compte de Google, i TourTask només hi afegeix esdeveniments.